Μια Ιταλίδα στο πιάτο σας…..
Υλικά
500γρ κιμά
50γρ Βούτυρο
5-7 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
1 Καρότο ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδια ψιλοκομμένο
1 χούφτα σέλινο ξεκομμένο
1 Κον κασέ
1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
1 φλ.κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ζωμό από κρέας
αλάτι, πιπέρι
Εκτελέση
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά,
μόλις ροδίσουν προσθέτουμε τον κιμά και το μπέικον
.όταν ο κιμάς τσιγαριστεί τον σβήνουμε με το κρασί,
το αφήνουμε λίγο να ρουφήξει τα υγρά του και προσθέτουμε το αλατοπίπερο , το κον κασέ το ζωμό και γάλα
και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου προσθέτοντας κατά διαστήματα ζωμό.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου