Μου κολλησες την ρετσινια…
Υλικα
1 κιλο τηγανια
1 ποτηρι νερο
1 ποτηρι του κρασιου ρετσινα
1 λεμονι τον χυμο του
αλατι πιπερι
ριγανη
λαδι
Εκτελεση
Πλενουμε καλα το κρεας, το βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι, προσθετοντας το νερο, το αφηνουμε να βρασει μεχρι να πιει ολο το νερο,
επειτα ριχνουμε το λαδι και τηγανιζουμε το κρεας για 5-10 λεπτα μεχρι να ροδισει.
Σβηνουμε το κρεας με την ρετσινα,
προσθετοντας επειτα και τα υπολοιπα υλικα,
αφηνουμε την τηγανια να βρασει για 5 λεπτα σε χαμηλη φωτια, σερβιρουμε.
Καλη Επιτυχια!!!!!!!
Υ.Γ. αντι για ρετσινα μπορειτε να προσθεσετε κρασι της αρεσκειας σας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου