Συνταγή διαγωνισμού Πολυχωρου Ραπουνζελ
Υλικά
4 αυγά
60 γρ αλευρι κοσκινισμένο
60 γρ ζάχαρη
250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ βούτυρο
βανίλια
αχνή για το σερβίρισμα
Συνταγή
Ρίχνουμε τα αυγά και την ζάχαρη σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρεμά και ασπρίσουν.
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε Μπεν Μάρι.
Ανακατεύουμε την βανίλια και το αλεύρι, το προσθέτουμε στο μείγμα με τα αυγά και της σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά να μην φύγει ο αέρας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένα πυρίμαχα φορμάικα
τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στους180 βαθμους για ακριβώς 8 λεπτά. Τα βγάζουμε και τα πασπαλίζουμε με αχνή.
Καλή Επιτυχία!!!!
Η συνταγή είναι του Λ.Λαζάρου
Υ.Γ. Σε όποιον αρέσει η συνταγή και θέλει να κερδίσει τον διαγωνισμό μπορεί να πατήσει το “Μου αρέσει” αφού πρώτα πατήσει το λινκ και μπει μέσα στην σελίδα της συνταγής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου