Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Λουκανόπιτα

Θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο…
ό

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
250γρ τριμμένα κασέρια κίτρινα τυριά
κέτσαπ,
μουστάρδα
Συνταγή
Ανοίγουμε την σφολιάτα και  την απλώνουμε πάνω σε μια λεία επιφάνεια, βάζουμε στο κέντρο της σφολιάτας τα κασέρια, από πάνω βάζουμε τα λουκάνικα ανά δυο, ρίχνουμε πάνω από τα λουκάνικα το κέτσαπ και την μουστάρδα,
DSC05197-001
αν θέλουμε κόβουμε λωρίδες την σφολιάτα,
DSC05199-001
τραβάμε εναλλάξ την αριστερή μεριά στην δεξιά και το αντίστροφο μέχρι να τελειώσουν.
DSC05200-001
Αλλιώς το τυλίγουμε ρολό.
DSC05203-001 
Ψήνουμε την σφολιάτα στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
DSC05275-001
                   Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...