Η απλότητα της μαγειρικης!!!
Υλικά
400 γρ γαρίδες
λαδί
λεμονί
νερό
αλάτι
Συνταγή
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις πλένουμε , τις βάζουμε σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα νερό μέχρι το 1/3 της γαρίδας, έπειτα ρίχνουμε λάδι περίπου 1/2 φλιτζανάκι του ελληνικού για ένα τηγάνι 26 εκ. το λεμόνι αλάτι,
τα αφήνουμε να βράσουν για 4-5 λεπτά. Σερβίρουμε και ξαναρίχνουμε λεμονάκι από επάνω.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου