Ποιο γρήγορα δε γίνονται!!!!
Υλικά για 24 κομμάτια
4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 γιαούρτι 200-250γρ
250γρ βιταμ
λίγο αλάτι,
Γέμιση
5 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 στρόγγυλη μοτσαρέλλα κομμένη σε κύβους
250 γρ κεφαλοτύρι
3 κ.σούπας σάλτσα ντομάτας η 2 κ.σουπας κέτσαπ
πιπέρι, ρίγανη
2 πιπεριές κομμένες σε κύβους
5 φέτες μπέικον κομμένες σε κύβους
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς,
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε, ( η ζύμη θα κολλάει στα χέρια),
έπειτα βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης
και ξαναζυμωνουμε καλά να πάνε παντού τα υλικά και να μην μείνουν σε ένα σημείο. Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε πολύ καλά το ταψάκι με τις θήκες για να μην σας κολλήσουν . Βάζουμε μείγμα όσο η τρύπα του muffin, γεμίζουμε τις θήκες ,
τα ψήνουμε στο φούρνο για 20 –30 λεπτά στο πάνω κάτω.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Μέσα το μείγμα θα βγει μαστιχωτο σαν νωπό, έμενα προσωπικά μου αρέσει πολύ για αυτό και δεν έβαλα φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει) , αν τα θέλετε πιο αφράτα θα βάλετε αλεύρι που φουσκώνει στην ιδια ποσοτητα.
Την αρχική συνταγή της ζύμης μου την έδωσε η φίλη του Blog Βίκυ Μπιτίνη
Υλικά για 24 κομμάτια
4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 γιαούρτι 200-250γρ
250γρ βιταμ
λίγο αλάτι,
Γέμιση
5 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
1 στρόγγυλη μοτσαρέλλα κομμένη σε κύβους
250 γρ κεφαλοτύρι
3 κ.σούπας σάλτσα ντομάτας η 2 κ.σουπας κέτσαπ
πιπέρι, ρίγανη
2 πιπεριές κομμένες σε κύβους
5 φέτες μπέικον κομμένες σε κύβους
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς,
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε, ( η ζύμη θα κολλάει στα χέρια),
έπειτα βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης
και ξαναζυμωνουμε καλά να πάνε παντού τα υλικά και να μην μείνουν σε ένα σημείο. Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε πολύ καλά το ταψάκι με τις θήκες για να μην σας κολλήσουν . Βάζουμε μείγμα όσο η τρύπα του muffin, γεμίζουμε τις θήκες ,
τα ψήνουμε στο φούρνο για 20 –30 λεπτά στο πάνω κάτω.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Μέσα το μείγμα θα βγει μαστιχωτο σαν νωπό, έμενα προσωπικά μου αρέσει πολύ για αυτό και δεν έβαλα φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει) , αν τα θέλετε πιο αφράτα θα βάλετε αλεύρι που φουσκώνει στην ιδια ποσοτητα.
Την αρχική συνταγή της ζύμης μου την έδωσε η φίλη του Blog Βίκυ Μπιτίνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου