Απλό, γρήγορο, υγιεινό!!!
Υλικά για 4 άτομα
1/2 κιλό μοσχαράκι για κοκκινιστό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 πορτοκαλί πιπέρια ψιλοκομμένη
1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες 1/2 εκ
2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κον κασέ
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Συνταγή
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει,
σε ένα πυρέξ βαθύ βάζουμε τις πατάτες
από πάνω το κρέας , τα λαχανικά
και στον κον κασε ή την σάλτσα ντομάτας( αν έχετε σπιτική ακόμη καλύτερα), πρόσθετε το αλάτι πιπέρι και το λάδι,
το ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λαχανικά σας αρέσουν.
Η συνταγή η φωτογραφίες και η εκτέλεση είναι της Λευκής Τσιλιγγιρής
Υλικά για 4 άτομα
1/2 κιλό μοσχαράκι για κοκκινιστό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 πορτοκαλί πιπέρια ψιλοκομμένη
1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες 1/2 εκ
2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κον κασέ
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Συνταγή
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει,
σε ένα πυρέξ βαθύ βάζουμε τις πατάτες
από πάνω το κρέας , τα λαχανικά
και στον κον κασε ή την σάλτσα ντομάτας( αν έχετε σπιτική ακόμη καλύτερα), πρόσθετε το αλάτι πιπέρι και το λάδι,
το ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λαχανικά σας αρέσουν.
Η συνταγή η φωτογραφίες και η εκτέλεση είναι της Λευκής Τσιλιγγιρής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου