Γλυκό στο άψε σβήσε!!!
Υλικά
2 αυγά
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ σούπας ξύδι
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
150γρ βιταμ
Μαρμελάδα τις αρεσκείας σας
Συνταγή
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το βιταμ, το αλεύρι και το ζάχαρορουχο.
Τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Διαλύουμε το ξύδι με την σόδα, το βάζουμε στο μείγμα του μπολ.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 1 λεπτό ακόμη. Απλώνουμε στο ταψί του φούρνο μας ένα φύλλο λαδόκολλάς και ρίχνουμε το μείγμα.
Το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας
το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο, το αλείφουμε με μαρμελάδα
και το τυλίγουμε ρολό.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Για να μην σας σπάσει, όταν απλώνετε το ώμο μείγμα στην λαδόκολλα, κόβετε ακόμη ένα φύλλο λαδόκολλας και το κολλάτε πάνω στο ζυμάρι και το ψήνετε. Έτσι κρατά την υγρασία του και δε σπάει.
Επίσης αν δε κάνετε το παραπάνω με την λαδόκολλα, μπορείτε μόλις το βγάλετε από τον φούρνο να το τυλίξετε σε υγρή πετσέτα μέχρι να κρυώσει, να το ξετυλίξετε , να αλείψετε την μαρμελάδα και να το ξανατρέξετε ρόλο.
Η συνταγή είναι της Αγγέλας Λαμπριανίδου.
Υλικά
2 αυγά
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ σούπας ξύδι
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
150γρ βιταμ
Μαρμελάδα τις αρεσκείας σας
Συνταγή
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το βιταμ, το αλεύρι και το ζάχαρορουχο.
Τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Διαλύουμε το ξύδι με την σόδα, το βάζουμε στο μείγμα του μπολ.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 1 λεπτό ακόμη. Απλώνουμε στο ταψί του φούρνο μας ένα φύλλο λαδόκολλάς και ρίχνουμε το μείγμα.
Το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας
το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο, το αλείφουμε με μαρμελάδα
και το τυλίγουμε ρολό.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Για να μην σας σπάσει, όταν απλώνετε το ώμο μείγμα στην λαδόκολλα, κόβετε ακόμη ένα φύλλο λαδόκολλας και το κολλάτε πάνω στο ζυμάρι και το ψήνετε. Έτσι κρατά την υγρασία του και δε σπάει.
Επίσης αν δε κάνετε το παραπάνω με την λαδόκολλα, μπορείτε μόλις το βγάλετε από τον φούρνο να το τυλίξετε σε υγρή πετσέτα μέχρι να κρυώσει, να το ξετυλίξετε , να αλείψετε την μαρμελάδα και να το ξανατρέξετε ρόλο.
Η συνταγή είναι της Αγγέλας Λαμπριανίδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου