Μύρισε θάλασσα!!!
Υλικά
1 κιλό χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κον κασέ
1 φύλλο δάφνης
1 κουτ. γλυκού αλάτι
λίγο κόκκινο πιπέρι
3-4 κόκκους μπαχάρι
πιπέρι μαύρο
1/4 κουτ. κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το χταπόδι
και το κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν.
Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το χταπόδι.Το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά
Αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί.Προσθέτουμε το κον κασέ και όλα τα μπαχαρικά.
Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!
Tips
Συνοδεύεται συνήθως με κοφτό μακαρονάκι ή ρύζι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου