Κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα!!!!
Υλικά
1 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλυκού αλάτι
3/4 φλ. τσαγιού Βιταμ
2 αυγά
1/4 φλ.τσαγιού γάλα
κόκκινο πιπέρι
1 κρόκο ανακατεμένο με λίγο γάλα για το άλειμμα
Συνταγή
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το αλεύρι το αλάτι, και το βιταμ σε κομματάκια, προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι των τυριών και ανακατεύουμε,
ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα,
ζυμώνουμε καλά και κάνουμε μια μπάλα,
την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, περνούμε την μπάλα και την ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 1/2 εκ., το κόβουμε σε λωρίδες.
αν είναι πολύ μεγάλες τις κόβουμε στην μέση. τα κάνουμε ένα κύκλο με τα χέρια μας και τα ενώνουμε, τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε χαρτί λαδόκολλας τα αλείφουμε με το αυγό,
ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και μετά την πάπρικα.
τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά στον αέρα μέχρι να χρυσίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υλικά
1 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλυκού αλάτι
3/4 φλ. τσαγιού Βιταμ
2 αυγά
1/4 φλ.τσαγιού γάλα
κόκκινο πιπέρι
1 κρόκο ανακατεμένο με λίγο γάλα για το άλειμμα
Συνταγή
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το αλεύρι το αλάτι, και το βιταμ σε κομματάκια, προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι των τυριών και ανακατεύουμε,
ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα,
ζυμώνουμε καλά και κάνουμε μια μπάλα,
την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, περνούμε την μπάλα και την ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 1/2 εκ., το κόβουμε σε λωρίδες.
αν είναι πολύ μεγάλες τις κόβουμε στην μέση. τα κάνουμε ένα κύκλο με τα χέρια μας και τα ενώνουμε, τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε χαρτί λαδόκολλας τα αλείφουμε με το αυγό,
ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και μετά την πάπρικα.
τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά στον αέρα μέχρι να χρυσίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου