Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Παντεσπάνι για φουσκωτή Τούρτα



Υλικά

2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει
1 κούπα ζάχαρη
3/4 κούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
6 αβγά
1/2 κουταλάκι λικέρ(ό,τι σας αρέσει)
1 κούπα γλυκό του κουταλιού ψιλοκομμένο (π.χ.κερασάκια)




Εκτελεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί,εκτός από το γλυκό του κουταλιού,που το βάζουμε στο τέλος,για 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ.
Ρίχνουμε το γλυκό του κουταλιού και ανακατεύουμε σιγά σιγά με ένα κουτάλι.(Εγώ έβαλα καρυδάκι,που ειναι τέλειο!)

Το βάζουμε σε βαθύ ταψί

και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.


Η συνταγή με κάποιες παραλλαγές είναι από κάποιο βιβλίο της Β.Αλεξιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...