translation

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Ψαρονέφρι με μέλι

Pin It

Για επίσημο γεύμα!

Ψαρονέφρι

Υλικά

1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες

Υλικά για την σάλτσα

2 κ.σούπας μουστάρδα

1 κ.σούπας μέλι

1/2 λεμονί τον χυμό

1/2 πορτοκάλι τον χυμό του (προαιρετικά)

1 κ.σούπας σόγια σος(προαιρετικά)

1 κ.σούπας θυμάρι

αλάτι, πιπέρι

λάδι για το τηγάνισμα

Υλικά για την κρεμά

1/2 ποτήρι νερό

1 κ.σούπας κορν φλάουρ

Συνταγή

Πλένουμε το κρέας.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το ψαρονέφρι.

DSC_0738-001

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε,

DSC_0739-001

Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα το τηγάνι ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, αφαιρούμε από το τηγάνι το κρέας.

DSC_0740-001

Σε ένα ποτήρι διαλύουμε το κορν φλαου

DSC_0742-001

και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε ζωηρά για μην σβολιάσει.

Η σάλτσα είναι έτοιμη.

Αν θέλετε ξαναβάλτε μέσα στο τηγάνι το ψαρονέφρι

DSC_0743-001

ή σερβίρεστε το την σάλτσα πάνω από το κρέας.

DSC_0748-001

                             Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...