translation

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ομελέτα Φούρνου

Pin It

Τι πιο νόστιμο!!!!

DSC00683-1

Υλικά για 3 άτομα
6 αβγά
3 πιπεριές κομμένες κυβάκια (πράσινες,κόκκινες)
4-5 φέτες σαλάμι
4-5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα φέτες
1 σακουλάκι τριμμένο Gouda
αλάτι, πιπέρι
2 -3πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες

 

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τις πατάτες.

DSC00680

Τις βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι.Ρίχνουμε τα μανιτάρια το,σαλάμι και τις πιπεριές,τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθούν λίγο και τα βγάζουμε επίσης σε χαρτί κουζίνας.Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ στρώνουμε τις πατάτες,από πάνω το σαλάμι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές.Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι και το πιπέρι

DSC00681

τα ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες,ρίχνουμε και το κασέρι,

DSC00682

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

DSC00689

                           Καλή Επιτυχία!!!!

ΤΙΡ 
Αν θέλετε για πιο light εκδοχή σοτάρετε μόνο τις πατάτες ή μην τις βάζετε καθόλου και ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά ωμά.
Μπορείτε να προσθέσετε στην ομελέτα σας ό,τι υλικά θέλετε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την δοκίμασα τη συνταγή,για εύκολο και γρήγορο φαγάκι,αλλά δεν άρεσε δυστυχώς στην οικογένεια..θα δοκιμάσω όμως και τις άλλες ομελέτες!Νομίζω πως έφταιγαν οι πατάτες...
Ιωάννα

Ανώνυμος είπε...

Την εφτιαξα το σαββατο πολύ καλή μου βγήκε!!Απλα θέλει να την φας ζεστή μετα "πέφτει"το αυγό και ειναι κάπως,ζεστή ειναι super!XRYSA

Despoina είπε...

Εμάς μας άρεσε και ζεστή και κρύα! Ευχαριστώ!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...