translation

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Νηστίσιμη Μπουγάτσα

Pin It
Πλάκα με κάνεις……..
DSC02981
Υλικά
4 φλιτζάνια  νερό
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
5 βανίλιες
Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
2 φύλλα σφολιάτας
2 κ.σ μαργαρίνη
Εκτέλεση
Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη
DSC02963
Προσθέστε το σιμιγδάλι, βανίλια και το ξύσμα λεμονιού. Ανακάτεψε καλά να δέσει η κρέμα.
DSC02964

Κατεβάστε από τη φωτιά και πρόσθεσε τη μαργαρίνη, φροντίζοντας να πάει παντού στην κρέμα
DSC02971

Σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί  στρώσε το ένα φύλλο σφολιάτας Απλώστε από πάνω την κρέμα να πάει παντού,
DSC02972

Στη συνέχεια στρώστε και το δεύτερο φύλλο, διπλώνοντας τις άκρες.
DSC02973 (2)
  ψήνουμε στους 180  για μισή ώρα ή μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα
DSC02975
Πασπάλισε με ζάχαρη και κανέλα και άφησε να κρυώσει καλά πριν σερβίρεις
DSC02978
             Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
Υ.Γ. Εμάς δε μας αρέσει το λεμονί ,αν θέλετε μπορείτε να βάλετε πορτοκαλί ή ότι ξύσμα σας αρέσει
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...