Πολύ της μόδας!!!
Υλικά
1 1/2 πακέτο πτι μπερ
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
1 αυγό
3 κ.σούπας κακάο
2 βανίλιες
Συνταγή
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη, το αυγό και τις βανίλιες να γίνουν μια αφράτη κρέμα.
Χωρίζουμε την κρέμα βούτυρο στην μέση κρατάμε την μισή στην άκρη και στην άλλη μίση ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε ποτήρι γάλα.
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα
και τα αλείφουμε με μια λεπτή σχετικά στρώση κακάο,
βουτάμε το επόμενο και το αλείφουμε με την κρέμα βουτύρου.
Συνεχίζουμε αυτήν την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα μπισκότα
Με το μείγμα που έμεινε αλείφουμε την επιφάνεια των μπισκότων.
τυλίγουμε τον κορμό με μια λαδόκολλά και τον βάζουμε στην κατάψυξη. Τον βγάζουμε μετά από 2-3 ώρες και τον κόβουμε διαγώνια για να φανούν οι ρίγες.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε τραγανά τα μπισκότα μη τα βουτάτε στο γάλα, η γιαγιά μου τα βουτούσε και αν δε το έκανα δε θα τελειώναμε ποτέ το γλυκό….

Υλικά
1 1/2 πακέτο πτι μπερ
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
1 αυγό
3 κ.σούπας κακάο
2 βανίλιες
Συνταγή
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη, το αυγό και τις βανίλιες να γίνουν μια αφράτη κρέμα.

Χωρίζουμε την κρέμα βούτυρο στην μέση κρατάμε την μισή στην άκρη και στην άλλη μίση ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε ποτήρι γάλα.
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα

και τα αλείφουμε με μια λεπτή σχετικά στρώση κακάο,

βουτάμε το επόμενο και το αλείφουμε με την κρέμα βουτύρου.

Συνεχίζουμε αυτήν την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα μπισκότα

Με το μείγμα που έμεινε αλείφουμε την επιφάνεια των μπισκότων.

τυλίγουμε τον κορμό με μια λαδόκολλά και τον βάζουμε στην κατάψυξη. Τον βγάζουμε μετά από 2-3 ώρες και τον κόβουμε διαγώνια για να φανούν οι ρίγες.

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε τραγανά τα μπισκότα μη τα βουτάτε στο γάλα, η γιαγιά μου τα βουτούσε και αν δε το έκανα δε θα τελειώναμε ποτέ το γλυκό….
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου