translation

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

CHILLI CON CARNE

Pin It
Αυτή η συνταγή είναι για αυτούς που τρώνε καυτερά.
Πάραυτα αξίζει να την δοκιμάσετε γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη.
DSC_3710
Υλικά
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
3 κ. σούπας πολτός σκόρδου
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά
500 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 κ.γλυκού πιπέρι καγιέν ή σκόνη τσίλι
2 κ. σούπας σκόνη πάπρικας καυτερή
1½ κ. γλυκού κύμινο
1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
1 κ. σούπας φρέσκο βουτύρου
½ κ. σούπας ζάχαρη
3 κ.σουπας πολτό ντομάτας
1 κον κασέ κουτί
1 κονσέρβα φασόλια
¾ φλιτζάνι νερό
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, τα σοτάρουμε περίπου για 1 λεπτό
DSC_3703
Έπειτα προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά ακόμη.
Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στο μέγιστο και προσθέτουμε τον κιμά. Τον μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει.
DSC_3705
Προσθέτουμε πιπέρι καγιέν η τσίλι , το κύμινο, την πάπρικα και την σκόνη σκόρδου.
DSC_3706
Συνεχίζουμε το μαγειρεμα μέχρι ο κιμάς να γίνει καφέ από τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
DSC_3708
Σερβίρετε με πουρέ ή ρύζι.
DSC_3717
Καλή επιτυχία!!!!!!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...