translation

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Τηγανιά με πράσα

Pin It
¨Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα την λατρέψει!!!

DSC_0478
Υλικά

1 κιλό τηγανιά
2 πράσα ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
λάδι
Συνταγή

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
με 1/2 ποτήρι νερό να βράσει

001
Κατά διαστήματα ξαφρίζουμε το κρέας.
Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι
003
και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
Όταν αρχίζει να ροδίζει ρίχνουμε τα πράσα να καραμελώσουν
004 και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.


DSC_0485 
                Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!


Πρόταση φίλης:. Αν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε λίγο τα πράσα με νερό (Μέχρι να μαραθούν) το όποιο στη συνεχεία θα πετάξετε τα στραγγίζετε καλά κ μετά τα ρίχνετε στην τηγανιά. Μ αυτό τον τρόπο το φαγητό δεν θα είναι τόσο βαρύ για το στομάχι .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΑΚΙ! ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το φαγητό το κάνω συχνά αλλά όταν ροδίσει το κρέας το σβήνω με κόκκινο κρασί και στα πράσα αντί για ρίγανη βάζω κόκκινο πιπέρι.
Υπέροχη γεύση.

Ανώνυμος είπε...

παραδοσιακή συνταγή της Θεσσαλίας. Αν θελετε μπορειτε να σοταρετε λιγο τα πρασα με νερο (Μεχρι να μαραθούν) το οποιο στη συνεχεία θα πετάξετε τα στραγγίζετε καλα κ μετα τα ρίχνετε στην τηγανιά. Μ αυτό τον τροπο το φαγητό δεν θα ειναι τοσο βαρύ για το στομάχι

Georgia Pap είπε...

....

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...