translation

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Κοτόπουλο με χυλοπίτες

Pin It

Δοκιμάστε το!!!

015

Υλικά
2 μπούτια κοτόπουλο
1/2 πακέτο χυλοπίτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κον κασέ
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι
1/4 κ. γ. κανέλα
1/2 κ.γ. κύμινο

Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και
τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει (προσοχή πιτσιλάει πολύ).

002

Ρίχνουμε το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε για 1-2 λεπτά

003 και προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και όλα τα υλικά εκτός από τις χυλοπίτες.

006

Μόλις μαλακώσει το κοτόπουλο

007

το βάζουμε στην γάστρα μαζί με τις χυλοπίτες και 1/2 ποτήρι νερό.

012 Ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά ανακατεύοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

014

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

Roula είπε...

Νόστιμο και γρήγορο σχετικά φαγητό. Με λίγο κεφαλοτύρι ή ξινομυζήθρα, είναι τέλειο.

Μarion, είπε...

Kυριακάτικο τραπέζει μου θυμίζει το φαγητό σου Μαργαρίτα μου και όχι μόνο.
Πολύ ωραίο. Μου αρέσουν οι χυλοπίτες και το κοτόπουλο.
Γεια στα χερια σου :)

Ευδοκια είπε...

Ονειρο το φαγητο σου Μαργαριτα.Που να το δοκιμασετε με σπιτικιες χωριατικες χυλοπιτες και μπολικο τριμμενο τυρακι!!!!!!!!!!.

margarita είπε...

Εμενα η μαμα μου εχει αλεργεια στο τυρι και δεν εχω δοκιμασει αυτο τον συνδιασμο αλλα θα το δοκιμασω σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

signomi ti eine to kon kose?

Αλεξάνδρα είπε...

Καλημέρα:)

Κον κασέ είναι το ψιλοκομμένο ντοματάκι!

Καλή βδομάδα
Αλεξάνδρα

Δήμητρα είπε...

τα 40 λεπτά,δεν είναι πολλά για τις χυλοπίτες? Δε θα λασπώσουν?

margarita είπε...

ΣΟρρυ που αργησα να απαντησω οχι ο χρονος ειναι καλος, τωρα διαφερει και απο το ζυμαρικο επειδη ομως χρειαζετε να το ανακατευεις συνεχεια θα το δεις ποτε ειναι να το βγαλεις, παντως ειναι πεντανοστιμο αξιζει να το δοκιμασεις

catering είπε...

Όντως άψογη η εκτέλεση.
*Αλεξάνδρα το κον κασέ είναι το αποφλοιωμένο ψιλοκομμένο ντοματάκι σε κονσέρβα.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...