translation

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Ragu' alla bolognese

Pin It

Μια Ιταλίδα στο πιάτο σας…..

DSC02962

 

Υλικά
500γρ κιμά

50γρ Βούτυρο

5-7 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον

1 Καρότο  ψιλοκομμένο

1 Κρεμμύδια  ψιλοκομμένο

1 χούφτα σέλινο ξεκομμένο

1 Κον κασέ

1 φλιτζάνι φρέσκο ​γάλα
1 φλ.κόκκινο κρασί

1 φλιτζάνι ζωμό από κρέας

αλάτι, πιπέρι

Εκτελέση

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά,

DSC02949

μόλις ροδίσουν προσθέτουμε τον κιμά και το μπέικον

DSC02951

.όταν ο κιμάς τσιγαριστεί τον σβήνουμε με το κρασί,

DSC02952

το αφήνουμε λίγο να ρουφήξει τα υγρά του και προσθέτουμε το αλατοπίπερο , το κον κασέ  το ζωμό και γάλα

DSC02956

DSC02957

και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου προσθέτοντας κατά διαστήματα ζωμό.

DSC02958

                           Καλή Επιτυχία!!!!

1 σχόλιο:

mm_skg είπε...

A regola d'arte το ραγκου σου! Ειναι λιγο χρονοβορο αλλα αξιζει τον κοπο.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...