Δεν υπάρχει πιο εύκολο φαγητό….

Υλικά
4 μπριζόλες λαιμού χτυπημένες
ρύζι μποννετ
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 λεμόνι
λίγο λάδι
νερό
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Καθαρίζουμε το ρύζι.
Βάζουμε τόσο ρύζι όσο να απλωθεί σε όλο τον πάτο της γάστρας.

Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στο ρύζι.

Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε την ρίγανη, το χυμό από το λεμόνι, λίγο λάδι και νερό μέχρι να σκεπαστούν οι μπριζόλες.

Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε το φαγητό για 20 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να σωθεί το νεράκια να μαλακώσουν οι μπριζόλες. Σερβίρουμε.

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν το ρύζι πιει το νερό χωρίς να μαλακώσει το ρύζι προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.

Υλικά
4 μπριζόλες λαιμού χτυπημένες
ρύζι μποννετ
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 λεμόνι
λίγο λάδι
νερό
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Καθαρίζουμε το ρύζι.
Βάζουμε τόσο ρύζι όσο να απλωθεί σε όλο τον πάτο της γάστρας.

Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στο ρύζι.

Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε την ρίγανη, το χυμό από το λεμόνι, λίγο λάδι και νερό μέχρι να σκεπαστούν οι μπριζόλες.

Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε το φαγητό για 20 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να σωθεί το νεράκια να μαλακώσουν οι μπριζόλες. Σερβίρουμε.

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν το ρύζι πιει το νερό χωρίς να μαλακώσει το ρύζι προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου