translation

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Σπιτικά Κρουτον

Pin It

Αν και είναι πανεύκολη συνταγή  οφείλω να την δείξω,

μιας και υπάρχουν πολλές νέες μαγείρισσες

που ζητανε την συμβουλή μας και στα πιο απλά.

Τα κρουτον είναι πολύ εύκολη συνταγή και φτηνή ,

στα σουπερ όμως τα βρίσκεις συσκευασμένα  σε σχετικά ακριβή ….

Κρουτον

Υλικά

Ψωμί ή ψωμί του τοστ

Λάδι

Συνταγή

Κόβουμε το ψωμί σε κύβους 1 εκ,

DSC_3021

DSC_3022

DSC_3023

Βάζουμε με ένα μπολ τους κύβους ψωμιού και τα περιχύνουμε με λάδι όχι πολύ, ίσα να πασαλειφθούν.

DSC_3024

Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να σκληρύνουν,περίπου 10 λεπτά.

DSC_3026-001

Τα βγάζουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε δοχείο με καπάκι.

Τα κρουτον συντηρούνται για αρκετό καιρό .

DSC_3042

                            Καλή Επιτυχία!!!!

Υ.Γ. ΑΝ θέλετε μπορεί να προσθέσετε και μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι, σκόνη σκόρδου κτλ.

Συνοδεύουν τέλεια σαλάτες και σούπες.

1 σχόλιο:

αχτίδα είπε...

Αυτό εγώ το κάνω πάντα με όσο ψωμί με περισσεύει. Το κόβω μικρές μπουκίτσες και βάζω στο ταψί λίγο λάδι και αλάτι.Βάζω μέσα τα άψητα ακόμη κομματάκια τα αναποδογυρίζω με τα χέρια μου να πάει παντού το αλάτι και το λάδι και τα ψήνω.Τα εγγόνια μου τρελαίνονται.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...