Υλικά
2 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
1 φλ. τσαγιού φυσικό χυμό πορτοκάλι
11/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 βανίλιες
1 φακ. μπεικιν
1/2 κ.γ. σόδα
1 κιλό αλεύρι περίπου
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε αρχικά την σόδα με τον χυμό για να φουσκώσει.
Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά με την ζάχαρη, ανακατεύουμε.
Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που δε κολλάει στα χεριά
και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
Ζυμώνουμε μαζί να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
Ανοίγουμε ένα φύλλο ζύμης πάχος 1 εκ. και κόβουμε τα μπισκότα με ένα κούπ πατ της προτίμησης μας.
Τα βάζουμε στο ταψί με κενό μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν και έπειτα στο φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Υ.Γ. Δε προσθέτουμε με μιας όλο το αλεύρι βάζουμε τόσο όσο να μην κολλάει στα χεριά…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου