Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Νηστίσιμα μπισκότα πορτοκαλιού με σταγόνες σοκολάτας

Μπισκότα

Υλικά

2 φλ. τσαγιού σπορέλαιο

1 φλ. τσαγιού φυσικό χυμό πορτοκάλι

11/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη

1 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

3 βανίλιες

1 φακ. μπεικιν

1/2 κ.γ. σόδα

1 κιλό αλεύρι περίπου

Συνταγή

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα.

Σε ένα μπολ βάζουμε αρχικά την σόδα με τον χυμό για να φουσκώσει.

DSC_2865-001

Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά με την ζάχαρη, ανακατεύουμε.

Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που δε κολλάει στα χεριά

DSC_2866-001

και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.

DSC_2868-001

 

Ζυμώνουμε μαζί να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.

Ανοίγουμε ένα φύλλο ζύμης πάχος 1 εκ. και κόβουμε τα μπισκότα με ένα κούπ πατ της προτίμησης μας.

DSC_2869-001

Τα βάζουμε στο ταψί με κενό μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν και έπειτα στο φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.

DSC_2871-001

                            Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!

DSC_2875-001

 

Υ.Γ. Δε προσθέτουμε με μιας όλο το αλεύρι βάζουμε τόσο όσο να μην κολλάει  στα χεριά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...