translation

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

KAI ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΘΝΟΣ” ΤΟ “ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ”

Pin It

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
 
thank-you

Σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και συγκεκριμένα
η κυρία Ρούλα Γιακοπούλου έκανε εκτενή αναφορά στο blog μας
και στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από αυτό.


Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:

 Η μαγειρική έχει την τιμητική της
Τα ιστολόγια με θέμα τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική έχουν την
τιμητική τους στο διαδίκτυο. Ξεσκεπάστε τις... κατσαρόλες του
blog: glykoapospiti.blogspot.com
και θα σταματήσουν οι προβληματισμοί σας του τύπου
«τι να μαγειρέψω σήμερα;».
Εκεί, η Μαργαρίτα και η Αλεξάνδρα από τη Θεσσαλονίκη
μας παρουσιάζουν δοκιμασμένες συνταγές, που δεν αφήνουν
περιθώρια αποτυχίας.
«Και οι δύο έχουμε την ίδια τρέλα. Το ίδιο πάθος.
Και αυτό είναι η μαγειρική.
Από τον περασμένο Νοέμβριο, που ξεκίνησε το blog, δεν έχουμε
φάει ποτέ το ίδιο φαγητό, αφού συνεχώς φτιάχνουμε και κάτι
καινούργιο για να το παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα.
Δείχνουμε τις συνταγές βήμα βήμα και προτιμούμε κυρίως αυτές που
είναι γρήγορες και οικονομικές. Δίνουμε συμβουλές ακόμη και για το
τραπέζι γενεθλίων.

Υπάρχουν πολλά σχετικά ιστολόγια, αλλά οι δικές μας συνταγές
είναι όλες δοκιμασμένες.
Είμαστε και οι δύο νοικοκυρές και ασχολούμαστε πολύ»,
τονίζουν οι δύο bloggers.

Εμείς με τη σειρά μας
ευχαριστούμε θερμά τόσο την εφημερίδα που επέλεξε μόνο το δικό
μας blog μαγειρικής και την κ.Γιακοπούλου προσωπικά για την
υπέροχη επικοινωνία που είχαμε μαζί της αλλά
και τον όμορφο τρόπο που παρουσίασε την προσπάθειά μας!!

Ρούλα σε ευχαριστούμε
Αλεξάνδρα,Μαργαρίτα


Το πλήρες άρθρο της εφημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ:
Καταθέσεις.... ψυχής στο Ιντερνετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...