translation

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Κοχύλες γεμιστές με κιμά

Pin It

ΜΜΜΜ…νόσθιμο (αυτό είπε η κόρη μου όταν το δοκίμασε)


DSC01470


Υλικά 1 πακέτο μεγάλα κοχύλια (μακαρόνια) 50 γρ. βιτάμ 1/2 φλ. τσαγιού γκούντα 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 καρότο τριμμένο στο ρεντέ 2 κ. σ. ψιλοκομμένο σέλινο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουτιά ντομάτα κον-κασέ 1 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κούπα λευκό κρασί 1 κ.σ. βασιλικό αλάτι,πιπέρι 1/2 δόση μπεσαμέλ


Εκτέλεση Βάζουμε το βιτάμ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι,το καρότο,το σέλινο και το σκόρδο να τσιγαριστούν.


DSC01462


Έπειτα ρίχνουμε τον κιμά και τον βασιλικό.


DSC01463


Ανακατεύουμε να σπάσουν οι σβόλοι του κιμά και ρίχνουμε το κρασί.


DSC01464


Αφήνουμε 3-4 λεπτά και προσθέτουμε το κον κασέ,τη ζάχαρη και το αλάτι. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.


DSC01467


Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ. Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 λεπτά.


DSC01465


Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε την μπεσαμελ τα μακαρόνια και τον κιμά,


DSC01468


Αδειάζουμε σε βαθύ ταψί.Πασπαλίζουμε με το κασέρι.


DSC01469 Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνους στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.


DSC01473


Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!


ΣΗΜ:Αν για κάποιο λόγο δε μπορείτε να βρείτε τόσο μεγάλα κοχύλια, μπορείτε να γεμίσετε με αυτή τη γέμιση κανελόνια. Η συνταγή είναι από ένθετο εφημερίδας με προτάσεις του Βιτάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...