Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Καραμελωμένες Πατάτες Σεντσουαν

Διαφορετικές γεύσεις…

DSC03307

Υλικά

500γρ πατάτες μικρές

2κ.σ σησαμέλαιο

2 κ.σ σόγια σος

2κ.σ. μαύρη ζάχαρη

2 κ.σ. ρυζοξυδο ή λευκό ξύδι

1 κ.σ φρέσκο τριμμένο τζιντερ σε λεπτές φέτες

1 κ.γ πιπέρι Αντουάν

αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πατάτες χωρίς να βγάλουμε την φλούδα , τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20-30 λεπτά. μέχρι να μαλακώσουν.

Σε ένα αντικολιτικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι μόλις κάψει  ρίχνουμε το Τζίντζερ και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά

DSC03303

έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα αφήνουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες.

DSC03304

Τις ανακατεύουμε για 3-4 και τις σερβίρουμε.

DSC03306

                Καλή Επιτυχία!!!!!!!

Υ.Γ. Οι πατάτες δεν έχουν γλυκιά γεύση έχουν την πικρόγλυκη της καραμέλας, το πιπέρι που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να καεί ακρίτα να πλησιάζει το τσίλι.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...