translation

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Καρμπονάρα φούρνου

Pin It Από τις αγαπημένες μου συνταγές !!!
καρμπονάρα Φούρνου
Υλικά
1 κιλό πέννες
200γρ μπέικον κομμένο σε κύβους
2 πιπεριές κέρατο πράσινες ή κόκκινες
7-8 μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
ή  1 μεσαία κονσέρβα μανιτάρια
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
200 γρ gouda
400γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 ποτήρι γάλα
λάδι
αλάτι πιπέρι
Συνταγή
Βάζουμε να τα μακαρόνια να βράσουν στον μισό χρόνο που αναγράφει η συσκευασία τους.
DSC_1700
Τα στραγγίζουμε και βάζουμε μέσα στο πυρέξ που θα χρησιμοποιήσουμε.
Βάζουμε λίγο  λάδι στο τηγάνι μας, μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές να τσιγαριστούν,
DSC_1702
στο τέλος προσθέτουμε το μπέικον  και σβήνουμε με το κρασί.
DSC_1709
Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να βράσουν και τα ρίχνουμε στο πυρέξ με τα μακαρόνια.
DSC_1710
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
DSC_1712
Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και το ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 μέχρι να μαλακώσουν τα μακαρόνια.
DSC_1713
                 Καλή Επιτυχία!!!
karbonara
Υ.Γ. ΑΝ θέλετε δε τσιγαρίζετε τίποτα, βάζετε όλα τα υλικά στο πυρέξ και τα ψήνετε αμέσως.
Πριν καιρό μου έστειλαν από την εταιρία zoulovits,
αυτά τα υπέροχα πιάτα για μακαρονάδες και όχι μόνο …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...