Θα γίνει λατρεία!!!!
Υλικά
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
300γρ κιμά χοιρινό
120γρ. bake rolls με γεύση σκόρδο παρμεζάνα
1 αυγό
2 μέτρια καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού γάλα
1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι κασέρι σε κύβους
1/4 κ.γ κύμινο
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Υλικά
Γλάσο
1 φλ.τσαγιού χυμό ντομάτας
3 κ.σούπας μαύρη ζάχαρη
1/4 κ.γλυκού κανέλα
1/4 κ.γλυκού κύμινο
Συνταγη
Βάζουμε τα Bake rolls στο Multi και τα κάνουμε φρυγανιά.
Βάζουμε την πιπέρια τα καρότα και το κρεμμύδι στο Multi και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να καεί, προσθέτουμε το δείγμα των λαχανικών να τσιγαριστεί
Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά στο μπολ και τα ζυμώνουμε καλά
βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ και τοποθετούμε μέσα τον κιμά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω στον κιμά.
Ψήνουμε το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να βάλετε ότι γεύση παξιμαδιού θέλετε. Το ρολό αυτό τρώγετε καλύτερα κρύο.
Υλικά
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
300γρ κιμά χοιρινό
120γρ. bake rolls με γεύση σκόρδο παρμεζάνα
1 αυγό
2 μέτρια καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού γάλα
1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι κασέρι σε κύβους
1/4 κ.γ κύμινο
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Υλικά
Γλάσο
1 φλ.τσαγιού χυμό ντομάτας
3 κ.σούπας μαύρη ζάχαρη
1/4 κ.γλυκού κανέλα
1/4 κ.γλυκού κύμινο
Συνταγη
Βάζουμε τα Bake rolls στο Multi και τα κάνουμε φρυγανιά.
Βάζουμε την πιπέρια τα καρότα και το κρεμμύδι στο Multi και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να καεί, προσθέτουμε το δείγμα των λαχανικών να τσιγαριστεί
Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά στο μπολ και τα ζυμώνουμε καλά
βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ και τοποθετούμε μέσα τον κιμά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω στον κιμά.
Ψήνουμε το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να βάλετε ότι γεύση παξιμαδιού θέλετε. Το ρολό αυτό τρώγετε καλύτερα κρύο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου