translation

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Πίτα σε φόρμα του κέικ

Pin It Μιa τέλεια συνταγή για μπουφέ σε γενέθλια,γιορτές κτλ.!




Υλικά
1 πακ. φύλλο κρούστας1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
250 γρ. κασέρι
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
1 κονσ. μανιτάρια

Από πάνω:
λίγο γάλα
2 αβγά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ.

Ρίχνουμε λίγη κόκκινη πιπερια μέσα στη φόρμα.
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.

Παίρνουμε 2 φύλλα κρούστας και τα στρώνουμε στον πάτο της φόρμας.
Ρίχνουμε λίγη γέμιση.


Στρώνουμε πάλι 2 φύλλα κρούστας.

Το επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν.


Τέλος χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και το αλατοπίπερο.Το περιχύνουμε πάνω στο κέικ-πίτα.

Τρυπάμε το κέικ-πίτα με ένα μαχαίρι,για να εισχωρήσουν το γάλα με το αβγό.

Ψήνουμε στους 180,μέχρι να ροδίσει.
Τέλος,αναποδογυρίζουμε και...έτοιμο!
TipΜπορείτε να βάλετε ό,τι υλικά θέλετε.Το μόνο που πρέπει να πετύχει είναι το στρώσιμο του φύλλου και η τοποθέτηση των υλικών.

5 σχόλια:

Αλεξάνδρα είπε...

Την έφτιαξα στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που είχα και μας άρεσε πάρα πολύυυυυυυυ!
Μπράβο Μαργαρίτα!

Ανώνυμος είπε...

poso gala vazoume peripou?

maroulia29700 είπε...

Καταπληκτική!!!

Την έφτιαξα στο μπουφέ γενεθλίων του βαφτιστήρα μου και όλοι ξετρελάθηκαν.Πρωτότυπη και νόστιμη!!!Ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΘΑ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ, ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΖΕΣΤΗ?

Μαργαριτα είπε...

Καλησπέρα 1 ποτήρι γάλα ειναι η ποσοτητα, θα σου προτεινα το εχετε ετοιμο στο ψυγειο να μουλιασουν καλυτερα τα φυλλα και λιγο πριν ερθει ο κοσμος ψηστε το

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...