translation

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Ψάρια 'σαγανάκι' φούρνου

Pin It

Μια εναλλακτική συνταγή για τον φούρνο ή το τηγάνι!!!DSC_1097

Υλικά
1 κιλό ψάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκόρδο
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε κυβάκια
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κόκκινο πιπέρι
μαϊντανό
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Αχνίζουμε το σκόρδο,το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λίγο νεράκι.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά.

Στρώνουμε τα ψάρια σε ταψί και ρίχνουμε μέσα τα υλικά από το τηγάνι.

Προσθέτουμε νερό ανάλογα με το ζουμί που θέλουμε να έχει(εγώ βάζω μισό ποτήρι νερό).Στο τέλος ρίχνουμε το λάδι.
Βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς,για 20-30 λεπτά.
DSC_1103
Tip
Αν θέλουμε για περισσότερη γεύση μπορούμε να τηγανίσουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να ροδίσουν.Ανακατεύουμε μέσα σε 1 ποτήρι νερού τη μουστάρδα με τα μπαχαρικά και ρίχνουμε το ποτήρι με το νερό στο τηγάνι.Στο τέλος προσθέτουμε τα ψάρια.
Σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι και κοιτάμε να μη σωθεί το νερό. Και οι 2 εκδοχές ειναι πολύ νόστιμες.Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...