translation

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Ψάρια με γαλέτα

Pin It Μια συνταγή για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα ψάρια. Θα την λατρέψετε!!!
Εικόνα 473Υλικά
Ψάρια μικρά(γαύρο, σαρδέλα)
Φρυγανιά χοντροκομμένη ή γαλέτα
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βγάζουμε την ραχοκοκαλιά από τα ψάρια να γίνουν φιλέτο.
Εικόνα 467Βάζουμε σε ένα πιάτο τη γαλέτα και πανάρουμε τα φιλέτα ψαριού.
Εικόνα 468Βάζουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα ψάρια και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.
Εικόνα 470
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!
Τη συνταγή αυτή μου την κάνει η συννυφάδα μου και την υιοθέτησα.Είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

Pansofix είπε...

αυτο το φαγητο μου μυριζει καλοκαιρι με τετοιο ψαρακι χορτα και ουζακι σε ελληνικη παραλια...

Αλεξάνδρα είπε...

Μαργαρίτα σήμερα έφτιαξα τη συνταγή σου.
Τι να πω τέλεια!!!!!!!!!!!
Μπράβο!Τώρα έχει σειρά το σαγανάκι σου....

margarita είπε...

ειναι λιγο μπελαλιδικο το ξεκοκκαλιασμα αλλα γινονται πολυ ωραια και το σαγανακι καλο ειναι αλλα οχι σαν αυτο

xristina είπε...

Μετι συνοδεύεται αυτό το φαγητό?

Ανώνυμος είπε...

telio

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...