translation

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Χοιρινό στη Σακούλα!!!

Pin It Η πιο ζουμερή και υγιεινή εκδοχή αυτού του κρέατος!!!



Υλικά για 2 άτομα
1/1 κιλό χοιρινό
1 ντομάτα
2 πιπεριές
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζ. καφέ κρασί
2 κουτ. σούπας λάδι
1 κου. σούπας μπαχαρικό για κρέατα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
πατάτες
λεμόνι
1/2 ποτήρι νερό

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι το σκόρδο.
Εικόνα 003Κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια.
Εικόνα 006Πλένουμε το κρέας,το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Εικόνα 007Τα αφήνουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο. Παίρνουμε μια σακούλα ψησίματος,βάζουμε το κρέας με την μαρινάδα μέσα και τη δένουμε.
Εικόνα 009 Με μια χοντρή βελόνα τρυπάμε την σακούλα περιμετρικά από το δέσιμο και τη βάζουμε σε ταψί. Κόβουμε πατάτες ,τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη και ρίχνουμε μισό στυμμένο λεμονί,λίγο λάδι και το νερό.
Εικόνα 010Τα βάζουμε όλα μαζί στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
Εικόνα 012 Σερβίρουμε…
Εικόνα 014
Καλή επιτυχία!!!

4 σχόλια:

Αγγελικη Ν είπε...

Μαργαρίτα καταπληκτική η συνταγή σου, την έχω δοκιμάσει! Είναι ωραία και με ανακατεμένα κρέατα: χοιρινό, μοσχαράκι και κοτόπουλο (ή κατσίκι)
Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου να τα αφήσω λίγο πριν τα βάλω στο φούρνο!
Και κάτι που με έκανε να γελάσω: Ο τίτλος σου μου θύμισε "γουρούνι στο σακί!"

big mama είπε...

Πολύ νόστιμο φαίνεται! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτά σακούλα ψησίματος, φοβάμαι ότι θα λειώσει;-)
Καλό Σαββατοκύριακο!

margarita είπε...

Αγγελικη πρεπει να το δοκιμασω το εχω ξανακουσει σιγουρα ειναι ειναι υπεροχο.
Big mama εγω την πρωτη φορα νομιζα οτι θα ανατιναχθει.
χαχαχα

Pansofix είπε...

φαινεται κολαση...πως να μην το δοκιμασεις? το πιατο με τα τρια κομματακια το κατοχυρωνω!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...