translation

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Το δικό μου Μπουγιουρντί

Pin It

Ένα μεζεδάκι για όλες τις ώρες

021

 

Υλικά
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες (καυτερή προαιρετικά)
1 κον κασέ
τυρί
κασέρι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1/2 κ.γ. ζάχαρη

Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι κα τσιγαρίζουμε την πιπεριά.

008

Ρίχνουμε τη ντομάτα τα μπαχαρικά ανακατεύουμε

010

και περιμένουμε να ρουφήξει τα πολλά υγρά.Προσθέτουμε το τυρί και τα κασέρια.

011

Ανακατεύουμε και αποσύρουμε αμέσως γιατί από την θερμοκρασία θα λιώσουν,αν τα αφήσουμε να βράσουν ενώ εμείς θέλουμε να κρατάνε ελαφρώς.

015

                            Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

αχτίδα είπε...

Υπέροχο..και έχω και μικρά πήλινα για ψήσιμο!Λατρεύω αυτό το έδεσμα..μπορώ να το φάω όλο σαν..φαγητό..όμως να πάρει η ευχή τρως πολύ ψωμι!

MyKitchenDiary είπε...

Τέλειο και λαχταριστό! Αλλά δε μπορώ να μη σχολιάσω το τυρί και τα κασέρια! Margarita είσαι από βόρεια Ελλάδα ε? Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι τυρί λέτε τη φέτα και κασέρι όλα τα κίτρινα τυριά μαζί :)
Τα φιλιά μου! Μπράβο για τη συνταγή σου!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα όντως αυτό ισχύει πάρα πολύ εδώ στα βόρεια..!Όπως κ εμείς κάναμε πολύ καιρό να καταλάβουμε ότι το σουβλάκι το λέτε καλαμάκι..τσ τσ τσ ντροπή...!

Ανώνυμος είπε...

Θα χώριζα τη γυναίκα μου (δυστυχώς δεν το έκανα) γιατί μου έκανε το σουβλάκι σαντουιτς και το κρέας καλαμάκι.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...