translation

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Κέικ Βουτύρου

Pin It

Θεϊκή Γεύση…

 

DSC00239 Υλικά
250 γρ φρέσκο βούτυρο
110 γρ. άχνη ζάχαρη
180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αβγά
2 βανίλιες

Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν κρέμα.

DSC00229

Προσθέτουμε έπειτα τα αυγά ένα ένα

DSC00231

και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά για 2-3 λεπτά.

DSC00233
Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 –22 εκ.και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

DSC00235 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου ή μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.

DSC00237

Μόλις το βγάλουμε το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη για να λιώσει και να πιάσει κρούστα.  

DSC00242_thumb

                               Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΗΜ:Αυτό το κέικ δε φουσκώνει πολύ αλλά έχει τέλεια γεύση!!!
Δεν είναι υγρό μετά το ψήσιμο μην το φοβάστε,αν η οδοντογλυφίδα
βγει καθαρή είμαστε εντάξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...