Ένα μικρό θαύμα!

Υλικάζύμηhttp://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html για 1 ψωμί
1 ντομάτα
ελιές κομμένες σε ροδέλες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΚάνουμε κανονικά το ζυμάρι για το ψωμί.Μόλις φουσκώσει,το ανοίγουμε
σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου.

Με το multi πολτοποιούμε την ντομάτα και τη ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί
με τα υπόλοιπα υλικά.

Τυλίγουμε το ζυμάρι σαν “ντολμαδάκι”.



Το βάζουμε σε ταψί και το αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
ΣΗΜ: Στη γέμιση μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικά θέλετε.
Υλικάζύμηhttp://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html για 1 ψωμί
1 ντομάτα
ελιές κομμένες σε ροδέλες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΚάνουμε κανονικά το ζυμάρι για το ψωμί.Μόλις φουσκώσει,το ανοίγουμε
σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου.
Με το multi πολτοποιούμε την ντομάτα και τη ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί
με τα υπόλοιπα υλικά.
Τυλίγουμε το ζυμάρι σαν “ντολμαδάκι”.
Το βάζουμε σε ταψί και το αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
ΣΗΜ: Στη γέμιση μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικά θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου