translation

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Τζιγεροσαρμάδες

Pin It

Η απόλαυση του παραδοσιακού!!!!!

DSC02010

Υλικά
1 σκέπη
1 συκωταριά ψιλοκομμένη
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ματσάκι δυόσμο
1 μικρό ματσάκι άνηθο
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.Πλένουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα κόβουμε

DSC01949

και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, αυτά θα βγάλουν τα  υγρά τους.
Προσθέτουμε τη συκωταριά και ένα ποτήρι νερό τον άνηθο, και τον δυόσμο.

DSC01950

Τα αφήνουμε να αχνιστούν μέχρι να σωθεί το πολύ νερό.
Αποσύρουμε από το μάτι και ρίχνουμε μέσα το ρύζι.
Ανακατεύουμε.

DSC01956

Πλένουμε καλά τη μπόλια και

DSC01960

την κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε.

DSC01962

Γεμίζουμε με το μείγμα και τυλίγουμε σε φάκελο.

DSC01964

DSC01966

DSC01967

Βάζουμε σε ταψάκι

DSC01969

και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να
μαλακώσει το ρύζι.

DSC02014

                      Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...