translation

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Μύδια σαγανάκι

Pin It Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου!!!!
DSC06591
Υλικά
1/2 κιλό μύδια χωρίς κέλυφος
2 κ.σούπας μουστάρδα
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες (η μια καυτερή
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλ. ελληνικού κρασί
200γρ τυρί φέτα
1 φλ. ελληνικού νερό ή 100γρ. κρέμα γάλακτος
πιπέρι
λίγο ρίγανη
λαδί
Συνταγή
Καθαρίζουμε τα μύδια από την τρίχα που έχουν στο εσωτερικό τους.
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι να ζεσταθεί. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο και τις πιπεριές.
DSC06579
προσθέτουμε την μουστάρδα και την ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
DSC06580
Ρίχνουμε έπειτα στο τηγάνι τα μύδια και τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά.
Σβήνουμε το κρασί,
DSC06582
προσθέτουμε το νερό, το τυρί, το πιπέρι και την ρίγανη και τα αφήνουμε 4-5 λεπτά να βράσουν.
DSC06583 
Σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
DSC06589
                              Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...