translation

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Soft cookies με ταχίνι και μέλι

Pin It
Πιο υγιεινά δε γίνετε!!!
DSC06689
Υλικά
250 γρ. ταχίνι
90 γρ. καστανή ζάχαρη
80 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό μεγάλο ή 4 κ.σούπας χυμό πορτοκάλι
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. βανίλια υγρή ή 2 βανίλιες
½ κ.γ. αλάτι
80γρ. σουσάμι
Συνταγή
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα χτυπάμε στο μίξερ για 2-3 λεπτά.
DSC06660
Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα . Κάνουμε την ζύμη μικρά μπαλάκια, και τα βάζουμε αρκετά αραιά μεταξύ τους γιατί απλώνουν και μπορεί να γίνουν μια μάζα.
DSC06663
Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς
DSC06664
αν δεν βάλετε αυγό θα τα ψήσετε για 5-6 λεπτά, αν βάλετε αυγό θα τα ψήσετε για 10 λεπτά, μη τα ψήσετε παραπάνω πικρίζουν.
                        Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
DSC06683
Υ.Γ. Αν νηστεύετε θα βάλετε το πορτοκάλι αντί για το αυγό.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...