Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Νηστίσιμο και άλαδο κεικ ινδοκάρυδο

Νηστίσιμο και άλαδο κεκάκι..
Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο θα το λατρέψετε!!!!
DSC_3623
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 βανίλια
1 φαρίνα
1 μεγάλο σακουλάκι ινδοκάρυδο
Κερασάκια μαρασκίνο (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2-3 λεπτά μέχρι
Να ομοιογενοποιηθουν.
DSC_3616
Λαδουμενουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ.
Βάζουμε τα κερασάκια στον πάτο του κέικ,
DSC_3615
ρίχνουμε από πάνω τον χυλό.
Ψήνουμε το κέικ στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει
το κέικ και να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
DSC_3617
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο το αφήνουμε 5 λεπτά στο πάγκο και το ξεφορμάρουμε.
DSC_3621
                         Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
Την συνταγη μου την έδωσε η Ασ. Τσιλιγγιρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...