Νηστίσιμο και άλαδο κεκάκι..
Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο θα το λατρέψετε!!!!
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 βανίλια
1 φαρίνα
1 μεγάλο σακουλάκι ινδοκάρυδο
Κερασάκια μαρασκίνο (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2-3 λεπτά μέχρι
Να ομοιογενοποιηθουν.
Λαδουμενουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ.
Βάζουμε τα κερασάκια στον πάτο του κέικ,
ρίχνουμε από πάνω τον χυλό.
Ψήνουμε το κέικ στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει
το κέικ και να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο το αφήνουμε 5 λεπτά στο πάγκο και το ξεφορμάρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
Την συνταγη μου την έδωσε η Ασ. Τσιλιγγιρη
Αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο θα το λατρέψετε!!!!
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 βανίλια
1 φαρίνα
1 μεγάλο σακουλάκι ινδοκάρυδο
Κερασάκια μαρασκίνο (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2-3 λεπτά μέχρι
Να ομοιογενοποιηθουν.
Λαδουμενουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ.
Βάζουμε τα κερασάκια στον πάτο του κέικ,
ρίχνουμε από πάνω τον χυλό.
Ψήνουμε το κέικ στο φούρνο για 50 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει
το κέικ και να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο το αφήνουμε 5 λεπτά στο πάγκο και το ξεφορμάρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
Την συνταγη μου την έδωσε η Ασ. Τσιλιγγιρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου