translation

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Αχιβάδες

Pin It

Ένα υπέροχο νηστήσιμο γλύκισμα !!

DSC_3891

Υλικά 40-50 κομμάτια

1 νεροπότηρο μπύρα

2 νεροπότηρα σπορέλαιο

1 κ. Σούπας ζάχαρή

2 βανίλιες

2 μπέικιν

1 κιλό αλεύρι γοχ

Μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Σιρόπι

2 ½ ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς αέρα.

Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της

Μαρμελάδας.

DSC_3883

Κάνουμε μπαλάκια σε μέγεθος της μπάλας του γκολφ και τα απλώνουμε

Στο ταψί, κάνουμε μια τρύπα με το δάκτυλο μας

DSC_3884

και βάζουμε μισή κουταλιά μαρμελάδα

Στην τρύπα που δημιουργήσαμε.

DSC_3885

Βάζουμε τα μπισκότα στο φούρνου και τα ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

DSC_3886

Βάζουμε τα υλικά του σιροπιού σε ένα κατσαρόλακι και το βράζουμε 10 λεπτά

Μετρώντας από την ώρα που ανοίγουμε το μάτι.

Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα ρίχνουμε το σιρόπι ζεστό.

DSC_3888

Αφήνουμε τις αχιβάδες να κρυώσουν και σερβίρουμε.

DSC_3898

Καλή Επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...