Ελαφρύ πεντανόστιμο πιάτο!!

Υλικά
500γρ γαρίδες μεσαίες
1 πιπεριά πράσινη κέρατο κομμένη λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη κέρατο κομμένη λωρίδες
1 κρεμμύδι μεσαίο κομμένο λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Baby καλαμποκιά σε κονσέρβα
½ κονσέρβα φύτρες σόγιας
500γρ noodles βρασμένα
3 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
1 κ. σούπας λευκό ξύδι
1 κ. σούπας ζάχαρη
3 κ. Σούπας σόγια σως
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε στο γουοκ ή σε ένα αντικολλητικο τηγάνι το σησαμέλαιο.
Σοτάρουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν και να τις βγάζουμε από το τηγάνι

Ρίχνουμε στο τηγάνι τα λαχανικά και τα τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν
( μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμη λάδι).

Προσθέτουμε τις γαρίδες.
Ρίχνουμε το ξύδι, την ζάχαρη και την σόγια σως και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε τα noodles, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε το μάτι.

Σερβίρουμε.

Καλή Επιτυχία!!!
Αν δεν βρείτε σησαμέλαιο και έχετε ταχίνι χρησιμοποιήστε το λάδι που βγάζει επάνω.
Υλικά
500γρ γαρίδες μεσαίες
1 πιπεριά πράσινη κέρατο κομμένη λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη κέρατο κομμένη λωρίδες
1 κρεμμύδι μεσαίο κομμένο λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Baby καλαμποκιά σε κονσέρβα
½ κονσέρβα φύτρες σόγιας
500γρ noodles βρασμένα
3 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
1 κ. σούπας λευκό ξύδι
1 κ. σούπας ζάχαρη
3 κ. Σούπας σόγια σως
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε στο γουοκ ή σε ένα αντικολλητικο τηγάνι το σησαμέλαιο.
Σοτάρουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν και να τις βγάζουμε από το τηγάνι
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα λαχανικά και τα τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν
( μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμη λάδι).
Προσθέτουμε τις γαρίδες.
Ρίχνουμε το ξύδι, την ζάχαρη και την σόγια σως και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα noodles, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!
Αν δεν βρείτε σησαμέλαιο και έχετε ταχίνι χρησιμοποιήστε το λάδι που βγάζει επάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου