translation

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Τζατζίκι

Pin It

Η πιο….. Ελληνική συνταγή που μας

κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο!!!!!!

031Υλικά
1 γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ
1 αγγουράκι τριμμένο στο τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κου. γλυκού ξύδι
αλάτι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

027028029

Δοκιμάζοντας αν είναι τόσο πικάντικο όσο μας αρέσει.
Αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.

030

                                        Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Μarion, είπε...

Καινουριο tipακι :)
ξύδι δεν βαζω οταν κανω τζατζίκι Μαργαρίτα..
Θα το δοκιμασω την επόμενη φορά..

Καλό απόγευμα

kiki είπε...

Κι εγώ βάζω ξύδι! Μ΄αρέσειιιι!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...