translation

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Η Τηγανιά του Διαβόλου

Pin It

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Αργύρη Κάλφα
και α
πλά……θα τη λατρέψετε!!!

029

Υλικά
1 ψαρονέφρι κομμένο σε τηγανιά
2-3 πιπεριές διάφορες κομμένες σε κύβους
3-4 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. ελληνικού καφέ κονιάκ
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. κέτσαπ
200γρ. κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι κρασιού (το μικρό) κρασί λευκό
1 σκελίδα σκόρδο
50γρ. βούτυρο
αλάτι
κόκκινο καυτερό πιπέριή ή
πάπρικα γλυκιά αν δεν σας αρέσουν τα καυτερά

Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι.

015

Ρίχνουμε τα λαχανικά με το σκόρδο και μόλις πάρουν χρώμα τα σβήνουμε με το κονιάκ.

016

Ρίχνουμε τον πελτέ και το κέτσαπ και ανακατεύουμε.

018

Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

020

Τέλος ρίχνουμε την κρέμα και τα μπαχαρικά.

021

                                         Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

026

11 σχόλια:

"ζαχαρούλα.." είπε...

την λάτρεψα και μόνο από τις φωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!

irini είπε...

Εξαιρετικό φαγητό!!!!

manousina είπε...

Το φαγητάκι αυτό το λάτρεψα μόνο που το είδα, φαντάσου να το δοκιμάσω...

Effie's collection είπε...

Kαι μόνο που διαβάζω τα υλικά και αναπολώ τις μυρωδιές μου τρέχουν τα σάλια!!! :-P

Το έχω φτιάξει με ελάχιστες διαφορές και είναι super!!!

Ανώνυμος είπε...

teleio bravo

Σοφία είπε...

Καταπληκτικό φαγάκι.. συγχαρητήρια!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Πάρα πολύ καλό!!!!!!!!!

Dimitra είπε...

τη λατρέψαμε μόνο με την οπτική επαφή, σκέψου να τη φάμε κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

το εκανα και ειναι τελειο

Ανώνυμος είπε...

an valoyme kokkino krasi to xalaei???

margarita είπε...

Έχει άλλη γευση το κοκκινο αλλα δε νομιζω να βγει άσχημο..

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...