translation

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Τηγανιτά καλαμαράκια της Όλγας

Pin It

Εναλλακτική συνταγή για καλαμάρια…

DSC01538

 

Υλικά
για τη σάλτσα
3 πιπεριές σε διάφορα χρώματα (πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί)
1 καρότο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 κουτάκι χυμό ντομάτας
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,ζάχαρη
λάδι

καλαμαράκια σε ροδέλες
2 αβγά (προαιρετικά)
αλεύρι

Εκτέλεση
Βάζουμε στο multi τις πιπεριές,το καρότο και το κρεμμύδι να γίνουν σάλτσα,

DSC01521

DSC01522

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά.

DSC01523

Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας,χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνα και αφήνουμε
να βράσει μέχρι να γίνει πολτός και να χάσει όλα τα υγρά της.

DSC01525

Αφήνουμε αν κρυώσει.

DSC01526

Ρίχνουμε μέσα τα καλαμαράκια και τα αβγά.
Ανακατεύουμε καλά.

DSC01530

Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζουμε αλεύρι και τα πανάρουμε.

DSC01531

Βάζουμε μπόλικο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.

DSC01533

ΤΙΡ:Τα αβγά είναι προαιρετικά.
Αν τα παραλείψουμε κάνουμε τη συνταγή μας νηστίσιμη!επισης μπορουμε να τηγανισουμε πρωτα τα λαχανικα και μετα να τα βαλουμε στο multi

                               Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!

DSC01536

Τη συνταγή μάς την έδωσε η πολύ καλή μου φίλη Όλγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...