translation

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Λαζάνια με κοτόπουλο

Pin It

Τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!

DSC02183

Υλικά
1 πακέτο λαζάνια
2 στήθη κοτόπουλο χωρί κόκκαλο
3 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
3-4 πιπεριές κέρατο
5-6 μεγάλα μανιτάρια κομμένα φέτες
400γρ. κρέμα γάλακτος
1 πακέτο κασέρια τριμμένα Mix
αλάτι,πιπέρι
1 δόση μπεσαμελ

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο.Το βράζουμε.

DSC02174

Το κόβουμε πολύ μικρά κομματάκια.Βάζουμε σε μια
κατσαρόλα λίγο λάδι και μια κουταλιά βούτυρο.

DSC02175

Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια,τα σοτάρουμε για λίγο.

DSC02176

Προσθέτουμε το κοτόπουλο το αφήνουμε για 10 λεπτά
περίπου να τσιγαριστεί.

DSC02177

Βάζουμε την κρέμα,τα κασέρια και το αλατοπίπερο και αφήνουμε για άλλα
2 λεπτά να βράσουν.Αποσύρουμε από την φωτιά.

DSC02179

Κάνουμε την μπάσαμελ. Σε ένα πυρέξ βάζουμε λίγο μπεσαμέλ,

DSC02180

από πάνω τα μακαρόνια έπειτα προσθέτουμε την γέμιση
με την κότα,

DSC02181

πάλι μακαρόνια μπεσαμέλ και πηγαίνουμε με αυτήν την σειρά.
Τελειώνουμε με μπεσαμελ. Αν δεν έχουμε βράσει τα μακαρόνια πριν,
ψήνουμε για 80 λεπτά στους 180 βαθμούς,αλλιώς μέχρι να ροδίσει
η μπεσαμέλ.

DSC02182

                        Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!

ΣΗΜ: Αντί για μπεσαμέλ στις εσωτερικές στρώσεις μπορείτε να  βάλετε
ανάμεικτα κασέρια.Έτσι θα φτιάξετε μόνο μισή δόση κρέμας,λίγη για τον
πάτο του ταψιού και την υπόλοιπη για να καλύψετε την επιφάνεια του
φαγητού.

9 σχόλια:

Νίκη Λ. είπε...

Πολύ ωραία συνταγή!! για κύριο ή συνοδευτικό πιάτο.Θα προτιμήσω χωρίς μπεσαμέλ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Αγγελική είπε...

Όντως τα λόγια είναι περιττά!Η συνταγή είναι πολύ ωραία και πολύ του γούστου μου.Βέβαια όσο να πεις τα 400γρ. κρέμα γάλακτος είναι πολλά αλλά για μια στο τόσο δεν βλάπτει μια αμαρτία.Την ημέρα που θα το κάνω ίσως να καλέσω και τον προισταμενο μου που έχει τσιμπημένη χοληστερίνη:)))))

Katerina είπε...

καλημέρα!!
καλή εβδομάδα!!

λατρεύω αυτό το φαγάκι!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα

Κασέρια? Από Θεσσαλονίκη είσαι?

giotart είπε...

Ανώνυμος είπε...
εφτιαξα τη συνταγή όπως περιγράφετε,ακολουθώντας την πιστά και τηρώντας τους χρόνους ψησίματος με θερμόμετρο....
αλλά το φαγητό στέγνωσε οικτρά και το μισό κόλλησε στο ταψί.
Γνώμη μου είναι να βράζετε τα λαζάνια απο πριν τοποθετηθούν τα ταψί διαφορετικά ΔΕΝ πρόκειτε να πετύχετε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

αυτό το σχόλιο είναι δικό μου και μάλλον κατα λάθος το έστειλα ανώνυμα. Αν σας είναι εύκολο, διορθώστε το.ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Egw ta eftiaksa,me tin moni diafora oti tsigarisa kremudi kai ekei mesa epseisa kai ta kommatakia kotopoulo(den ta evrasa).
egeine para polu nostimo!!!
einai polu orea suntagi!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ είπε...

Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο !!!
Ευχαριστούμε για την συνταγή!!!
(vaso.mits)

Ανώνυμος είπε...

τελειο την εκανα χθες ολοι ξετρελαθηκαν.....

Ανώνυμος είπε...

χ...σε με ρε κοπελιά, απίστευτο φαγητό, φοβερή η συνταγή σου πάλι, θα με κάνεις εκατό κιλά αηδία, το έτρωγα; και δεν το πιστευα, συγχαρητηρια εισαι φοβερη μαγειρισσα

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...