translation

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Νηστίσιμα μπισκότα πορτοκαλιού με σταγόνες σοκολάτας

Pin It

Μπισκότα

Υλικά

2 φλ. τσαγιού σπορέλαιο

1 φλ. τσαγιού φυσικό χυμό πορτοκάλι

11/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη

1 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

3 βανίλιες

1 φακ. μπεικιν

1/2 κ.γ. σόδα

1 κιλό αλεύρι περίπου

Συνταγή

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα.

Σε ένα μπολ βάζουμε αρχικά την σόδα με τον χυμό για να φουσκώσει.

DSC_2865-001

Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά με την ζάχαρη, ανακατεύουμε.

Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη που δε κολλάει στα χεριά

DSC_2866-001

και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.

DSC_2868-001

 

Ζυμώνουμε μαζί να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.

Ανοίγουμε ένα φύλλο ζύμης πάχος 1 εκ. και κόβουμε τα μπισκότα με ένα κούπ πατ της προτίμησης μας.

DSC_2869-001

Τα βάζουμε στο ταψί με κενό μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν και έπειτα στο φούρνο και τα ψήνουμε για 10 λεπτά.

DSC_2871-001

                            Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!

DSC_2875-001

 

Υ.Γ. Δε προσθέτουμε με μιας όλο το αλεύρι βάζουμε τόσο όσο να μην κολλάει  στα χεριά…

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ποσο ζαχαρη? 2 φλ. η 1/2 φλ?

DIMITRIS είπε...

Καλησπέρα
1 μιση κουπα ζαχαρη ειναι.
Καλη Επιτυχια!!!!!!!

αχτίδα είπε...

Όμορφη συνταγή για τη νηστεία.Καλημέρα όλη μέρα φίλη μου!

Ελένη Μπέλλου είπε...

βγηκαν τελεια μονο που χρειαστηκαν ενα 10' παραπάνω στο ψήσιμο!!!κατα τ' άλλα σούπερ συνταγή!!!συγχαρητηρια!!! :)

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...