translation

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Κριθαράκι με χωριάτικο λουκάνικο

Pin It Πανεύκολο, πεντανόστιμο, παραδοσιακό!!!
DSC06386-001
Υλικά για 6-8 άτομα
2 λουκάνικα χωριάτικα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτί κον κασέ ντομάτα
2 κούπες κριθαράκι
1 ποτήρι νερό
αλάτι, πιπέρι
λίγο βασιλικό
λίγο λάδι
Συνταγή
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να καεί.
Ρίχνουμε τα λουκάνικα και το κρεμμύδι και τα τηγανίζουμε.
Τα σβήνουμε με την ντομάτα.
DSC06379-001
μόλις η ντομάτα πάρει βράση ρίχνουμε το κριθαράκι,
DSC06380-001 
τα μπαχαρικά τον βασιλικό και το νερό.
DSC06381-001
Μόλις αρχίζει να παίρνει βράση το χαμηλώνουμε στο 1/3 το μάτι της κουζίνας.  Ανακατεύουμε κατά διαστήματα  να μην κολλήσει.
Μόλις μαλακώσει το κριθαράκι το αποσύρουμε από το μάτι.
Σερβίρουμε.
DSC06383
                  Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε βάλτε τα λουκάνικα στο αντικολλητικό και αφήστε τα βγάλει το λάδι από το λίπος του, τηγανίστε εκεί το φαγητό χωρίς να βάλετε εξτρά λάδι.
Μη χρησιμοποιήσετε λουκάνικα με πολλά μπαχαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...