Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Λουκανικοκασεροπιτάκια του 5 λεπτου

Το συνοδευτικό της μπύρας…
CSC_0116
Υλικά
3 φλ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ.τσαγίου μαργαρίνη
1 γιαουρτάκι 220γρ
1 κ.σούπας μπέικιν
1 κ.γλυκού σόδα
1 κ.γλυκού σκόνη για πίτσα (προαιρετικά)
200γρ κασέρι σε κύβους
2 φλυτζάνια τσαγιού λουκάνικα Φρανκφούρτης
ρίγανή, πάπρικα
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
CSC_0115
Έπειτα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
CSC_0120
Λαδώνουμε ένα τάψι. Κόβουμε κομμάτια ζύμης σε μέγεθος όσο το μπαλάκι του γκολφ και τα βάζουμε στο ταψι.
 DSC_0104
Ψήνουμε τα πιτάκια για 20 λεπτά ή εως ώτου ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε
DSC_0106
 DSC_0106

                          Καλή Επιτυχία !!!
  DSC_0110
Υ.Γ. Για ποιο πικάντικά αποτελέσματα δοκιμάστε τα με λουκάνικα Tζουμαγιάς. Και αντι για γιαούρτι βάλτε Αριάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...