Το συνοδευτικό της μπύρας…
Υλικά
3 φλ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ.τσαγίου μαργαρίνη
1 γιαουρτάκι 220γρ
1 κ.σούπας μπέικιν
1 κ.γλυκού σόδα
1 κ.γλυκού σκόνη για πίτσα (προαιρετικά)
200γρ κασέρι σε κύβους
2 φλυτζάνια τσαγιού λουκάνικα Φρανκφούρτης
ρίγανή, πάπρικα
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Έπειτα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
Λαδώνουμε ένα τάψι. Κόβουμε κομμάτια ζύμης σε μέγεθος όσο το μπαλάκι του γκολφ και τα βάζουμε στο ταψι.
Ψήνουμε τα πιτάκια για 20 λεπτά ή εως ώτου ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε
Καλή Επιτυχία !!!
Υ.Γ. Για ποιο πικάντικά αποτελέσματα δοκιμάστε τα με λουκάνικα Tζουμαγιάς. Και αντι για γιαούρτι βάλτε Αριάνι.
Υλικά
3 φλ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ.τσαγίου μαργαρίνη
1 γιαουρτάκι 220γρ
1 κ.σούπας μπέικιν
1 κ.γλυκού σόδα
1 κ.γλυκού σκόνη για πίτσα (προαιρετικά)
200γρ κασέρι σε κύβους
2 φλυτζάνια τσαγιού λουκάνικα Φρανκφούρτης
ρίγανή, πάπρικα
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Έπειτα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
Λαδώνουμε ένα τάψι. Κόβουμε κομμάτια ζύμης σε μέγεθος όσο το μπαλάκι του γκολφ και τα βάζουμε στο ταψι.
Ψήνουμε τα πιτάκια για 20 λεπτά ή εως ώτου ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε
Καλή Επιτυχία !!!
Υ.Γ. Για ποιο πικάντικά αποτελέσματα δοκιμάστε τα με λουκάνικα Tζουμαγιάς. Και αντι για γιαούρτι βάλτε Αριάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου