translation

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Ανηθοκεφτέδες

Pin It

Όλο άρωμα!!!

DSC_0171

 

Υλικά

1 μεγάλο ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

2 αυγά

1/2 φλ.τσαγιου κασέρι

1 φλ. ελληνικού γάλα

6-7 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο

1 κ.γλυκού μπείκιν

3 κ.σουπάς αλεύρι

2 κ.σουπάς λάδι

λάδι για το τηγάνισ

Συνταγή

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζι

DSC_0137

 

και τα ανακατεούμε καλά με ένα κουτάλι.

DSC_0138

 

Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να καεί και με ένα κουτάλι ριχνουμε το χυλό απο τον άνηθο. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες και απο τις 2 μεριές μεχρι να ροδίσουν κάλα.

DSC_0149

 

Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις βάζουμε σε ενα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.

                         Καλή Επιτυχιά!!!

 

DSC_0155

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...