translation

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Γρήγορη Κασερόπιτα

Pin It
Θα εξαφανιστεί σε χρόνο ντε-τε….
 DSC_0709
Υλικά
2 φύλλα σφολίατα
300γρ κασέρια ανάμεικτα
2 φλ.τσαγιού γάλα
3 κ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό
1 αυγό
βούτυρο για το άλλειμα
Συνταγή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί μακρόστενο ή στρόγγυλο και στρώνουμε  το ;eνα φύλλο σφολίατας. Βουτυρώνουμε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
DSC_0684
Βάζουμε σε ένα κατσαρόλακι όλα τα υλικά της γέμισης να βράσουν και ανακατεούμε κατα διαστήματα να μην κολλήσουν.
DSC_0675
Μόλις λιώσουν τγα κασεριά τα βγάζουμε απο την φωτιά και τα ρίχνουμε πάνω στην βουτυρωμένη σφολιάτα.
DSC_0685
Σκεπάζουμε την κρέμα με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και γυρνάμε τις άκρες της σφολίατας  προς τα μέσα.
DSC_0687
Βουτυρωνουμε την επιφάνεια του φύλλου.
Βάζουμε την κασερόπιτα στον φούρνο για 40 λεπτά ή εως ότου ροδίσει.
DSC_0691
Η κασερόπιτα σερβίρετε ζεστή.
DSC_0705
                        Καλή Επιτυχία!!!!
Η συνταγή είναι της Ε.Τσαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...