Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Φραπεδιά το γλυκό

Θα την πιείς στο πιάτο…
DSC_0226
Υλικά
2 συσκευασίες πτι μπερ
3 κουτιά μασκαρπόνε
1 αυγό
1 φλ.ελληνικού νερό
1 κ.γλυκού νες καφέ ντεκαφεϊνέ
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα
1 κούπα του νες νερό
2 κ.σουπάς νες καφε ντεκαφεϊνέ
κακαό για το στόλισμα
Υλικά
Διαλύουμε τις 2 κουταλιές νες στην κουπά με το νερό.
Βουτάμε μέσα ένα ενα τα μπισκότα.
DSC_0180
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψι ορθογώνιο.
DSC_0177
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, το αυγο και την ζάχαρη για 5 λεπτά.
DSC_0172
Επέιτα διαλύουμε την κουταλία του καφέ στο φλιτζανάκι του νερού και το ρίχνουμε στη κρέμα, Ανακατεούμε για 1 λεπτό ακόμη.
Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε μπισκότα πάνω απο την κρέμα
DSC_0181
και παλί την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος ραντίζουμε την κρέμα με κακαό.
DSC_0184
Το γλυκό διατηρείτε για 3 μέρες στο ψυγείο.
DSC_0231
              Καλη Επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Αυτό το γλυκού ειναι για τους λάτρης της μόκας και του καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...